Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça) El clasico Justin tv izle

Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izle.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izlemek için tıklayınız.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izle tıkla.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izle canlı izle.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izle.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izleyin.Real Madrid Barcelona maçı izle (Trt Spor izle) (real barça1) El clasico Justin tv  izle
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Sivasspor – Ankaragücü maçını canlı izle lig tv 15 ocak

sivasspor ankaragücü maçı canlı anlatım izle,sivasspor ankaragücü maçı canlı izle anlatım,sivasspor ankaragücü maçı canlı izle maç ligtv de,sivasspor ankaragücü maçı özeti 15.01.2012,sivasspor ankaragücü maçı golleri

Spor Toto Süper Lig maçında Sivasspor 4Eylül stadında Ankaragücü ile karşılaşıyor..

Ligde son haftaların en başaralı takımlarından olan Sivaspor ligin son sırasındaki rakibi karşısında galibiyet arıyacak..

Ankaragücü ise devre arasında yaşadığı yaprak dökümünün ardından son 2 haftada aldığı başarılı sonuçlar ile herkesi şaşırttı.

Sivasspor – Ankaragücü

Tarih: 15.01.2012

Saat: 13:00

Yayın:Ligtv

CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Mersin İdman Yurdu – Antalyaspor maçını canlı izle lig tv 2 15 ocak

mersin idman yurdu antalyaspor maçı canlı anlatım izle,mersin idman yurdu antalyaspor maçı canlı izle anlatım,mersin idman yurdu antalyaspor maçı canlı izle maç ligtv de,mersin i.y antalyaspor maçı özeti 15.01.2012,mersin i.y antalyaspor maçı golleri

Spor Toto Süper Lig maçında Mersin İdman Yurdu sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor..

Ligde 27 puan ile 8.sırada bulunan Mersin i.y inişli çıkışlı grafikle ligde bu sezon kalıcı olmak ister gibi..

Antalyaspor ise geçen hafta sahasında Kayserispor’u 1-0 yenerek 3 maç aradan sonra galip gelmişti..

Mersin İdman Yurdu – Antalyaspor

Tarih: 15.01.2012

Saat: 16:00

Yayın: Ligtv2

CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Galatasaray Medical Park - Aliağa Petkim basket maçı canlı izle lig tv 3 izle 15 ocak

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi 15. haftasında Aliağa Petkim ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele, 15 Ocak Pazar günü saat 15.00'te başlayacak ve LigTV3'ten canlı yayınlanacak.

Maç: Galatasaray Medical Park - Aliağa Petkim
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul
Tarih: 15.01.2012 Saat: 15.00
Yayın: LigTV3 (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın, TKBL 13. haftasında 15 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı Kayseri KASKİ maçına Aliağa Petkim karşılaşmasının biletleriyle girilebilecektir.

Mücadelenin biletleri için tıklayınız...

Galatasaray Medical Park BBL'deki son maçında Erdemir'i Zonguldak'ta 75-83'lük skorla mağlup etti. Son iki sezonda takımımız burada galibiyet yüzü görememişti. Karşılaşmaya hızlı bir giriş yapan ve 14-7 öne geçen ev sahibi ekip olurken ikinci çeyreğin başında takımımız skoru eşitliğe getirdi. (21-21) Tutku ve Lakovic'in dış şutlarıyla Ahmet Çakı'nın alan savunmasını cezalandırmayı başaran Oktay Mahmuti'nin oyuncuları ilk devreyi 36-45 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte momentum tekrar Erdemir'e geçti ve top kayıplarını iyi değerlendiren Zonguldak temsilcisi skoru 53-53'de eşitledi. Yaklaşık üç dakika rakibine sayı şansı tanımayan takımımız Tutku ve Shumpert'in üçlükleriyle 0-10'luk seri yakaladı. (53-63) Dördüncü çeyrek karşılıklı basketlerle geçildi ve takımımız son bölümü Tutku, Gordon, Shipp, Shumpert, Furkan beşiyle oynayıp mücadeleden 8 sayı farkla galip ayrıldı. Takımımızda en skorer isimler 17'şer sayıyla Josh Shipp ve Mert Shumpert olurken, Lakovic de 13 sayı üretti. Tutku Açık 11 sayı, 8 asistlik muazzam bir katkı sağlarken, Furkan Aldemir de 8 sayı, 10 ribaund ile oynadı. Takımımız üç sayı çizgisinin gerisinden 13/23 ile isabet kaydetti.

Takımımız ilk 14 maç sonunda 31,1 ribaund, 19,9 asist, 6,9 top çalma ve 10,9 top kaybı istatistikleri tutturdu. 2 sayılık atışlarda % 54,5 ile isabet kaydeden Galatasaray Medical Park, üç sayı çizgisinin gerisinden de % 43,1 ile şut sokma başarısı gösterdi. Ortalama olarak 83,3 sayı atıp potasında 71,1 sayı gören takımımız % 75,9'luk serbest atış yüzdesi yakalayabildi. Takımımız 11 galibiyet ve 3 yenilgiyle 25 puan topladı ve BBL'de ikinci sırada yer alıyor.

Galatasaray Medical Park'ta 14 maçın tamamında forma şansı bulan 5 oyuncu var; Jamon Gordon, Tutku Açık, Mert Shumpert, Darius Songaila ve Luksa Andric. Mert Shumpert 11,8 sayıyla takımına bu kategoride liderlik ederken, Furkan Aldemir 5,5 ribaund ortalaması ve Jamon Gordon/Tutku Açık da 3,9 asist ile bu kategorilerde takımın en iyileri oldu. Jaka Lakovic 26/26 ile hiç serbest atış kaçırmadı. 107 şut ile takımın en çok şut kullanan ismi Mert Shumpert oldu. Takımımızda ayrıca 7 oyuncu maç başına 7 ve üzeri sayı üretiyor.

Lakovic & Shumpert ve Tutku
Son 15 gün içinde oynanan 3 BBL maçında Sloven oyuncunun bir ivme yakaladığı söylenebilir. Fenerbahçe Ülker maçında yaklaşık 22 dakika süre alan ve ilk yarıda 0/4 saha içi isabetiyle oynayan yıldız guard, ikinci yarı 4/4 şut isabeti kaydetti ve 12 sayı, 4 asist üretti. Mersin BŞB karşısında süresi 25 dakikaya çıkan Lakovic 4/8 saha içi isabetiyle 13 sayı, 5 asist içeren bir performans sergiledi. Zorlu Erdemir deplasmanında da geri adım atmayan Jaka 4/6 saha içi isabeti bularak 13 sayı, 3 asist kaydetti. Sloven guard üç maç sonunda 12,6 sayı, 4 asist ortalamaları yakaladı. Ayrıca bunu gerçekleştirirken 10/17 üç sayı isabeti (% 58) ve maç başına 1,33 top kaybı yaparak verimliliğini de gösterdi.

Benzer şekilde son üç maçta daha az süre almasına karşın şut performansı muazzam boyutlara ulaşan bir diğer isim de Shumpert oldu ve yayın gerisinden 12/19 ile oynadı. (% 63) Bu ikiliye eşlik eden üçüncü isim ise Tutku Açık oldu son üç maçta ve 6/9 (% 66) üç sayı isabeti, 6,6 asist ortalamaları yakaladı.

Aliağa Petkim
Antrenörlüğünü Burak Bıyıktay'ın yaptığı rakibimiz BBL'in en dikkat çekici performanslarından birini sergiliyor. Lige iki yenilgiyle girip ardından üst üste altı maç kazanan İzmir ekibi, sonraki dört maçta üç yenilgi aldı ancak hızlı bir şekilde toparlanıp son iki maçını kazanmayı başardı. 14 maçta 8 galibiyet ile 8. sırada bulunan Aliağa Petkim son hafta üst üste aldığı galibiyetlerle ligin zirvesini zorlayan Orhun Ene'nin Banvit'ini 70-65'lik skorla devirdi. Aliağa Petkim, Hacettepe Üniv.'ne 65-75, Anadolu Efes'e 80-65, Trabzonspor'a 67-77, Beşiktaş Milangaz'a 80-92, Fenerbahçe Ülker'e 61-70, Erdemir'e 72-74 ile kaybetti.

Petkim'de 20 dakika üzeri süre alan beş oyuncu; Ryan Toolson, Branislav Ratkovica, Ümit Sonkol, Ersin Görkem ve Kevinn Pinkley oldu. Rakibimizin sayı yükünü 14,4 sayı, 3,5 asist ile oynayan Amerikalı guard Ryan Toolson olurken forvet Ümit Sonkol da 7,4 ribaund, Sırp guard Ratkovica 5,8 asist ile bu kategoride takımına liderlik etti. Eski oyuncularımızdan Ersin Görkem 11,1 sayı ortamalası tuttururken, takımdan ayrılması gündeme gelen Amerikalı forvet Pinkney de 9 sayı, 4,1 ribaund ile oynadı. Takımda ayrıca 2.10'luk pivot Brian Qvale ve Azeri uzun forvet/pivot Orhan Haciyeva da ciddi süreler alıyor. Son 6 maçta tecrübeli guard Hakan Köseoğlu da forma şansı bulmaya başladı. Uzun forvet/pivot Paul Miller sezon ortasında takımdan ayrılıp Bandırma Kırmızı'ya transfer oldu.

İzmir temsilcisi 14 maç sonunda 75,5 sayı, 32,9 ribaund, 16,9 asist ortalamalarıyla oynadı. İki sayılık atışlarda % 52,0 ve üç sayılık atışlarda % 33,0 isabet oranı tutturdu. Serbest atış çizgisinden % 67,9 ile isabet bulan rakibimiz 12,4 top kaybı ortalamasıyla oynadı.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Trabzonspor – Samsunspor Maçını Canlı izle 15 Ocak 2012

Spor Toto Süper Lig 20 . Hafta maçında iki Karadeniz ekibi Trabzon ve Samsun karşı karşıya geliyor.
Son haftalarda galibiyetler almaya başlayan Trabzonspor ve ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Samsunspor arasında oynanacak maç 15 Ocak Pazar günü saat 16:00 da başlayacak
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Trabzonspor - Samsunspor maçını izle Ligtv canlı 15 Ocak 2012

Samsunspor, 15 Ocak 2012 Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16.00'da Trabzonspor ile karşılaşacak. Bugüne kadar 5'i Türkiye Kupası olmak üzere rakibiyle 54 kez karşı karşıya gelen Samsunspor, bu maçlarda 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 34 yenilgi aldı. Samsun ekipi, bu maçlarda attığı 40 gole karşılık, kalesinde 100 gol gördü.
Samsunspor'un Süper Lig'in 2011-2012 sezonundaki ilk devre maçında sahasındaki maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLANDI

Samsunspor Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım bugün saat 11.00'de Nuri Asan Tesisleri Yedaş sahasında Trabzonspor maçının taktik çalışmasını yaptı. Ekip, bugün saat 14.00'de karayoluyla Trabzon'a hareket ederek kampa girdi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI
Öte yandan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz'ın yengesi, İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mithat Yılmaz ile kardeşi Vahit Yılmaz'ın anneleri Nazmiye Yılmaz'ın vefat etmesi üzerine kulüpten başkan Yılmaz ve Nazmiye Yılmaz'ın yakınlarına başsağlığı mesajı yayınlandı.

Cihan Haber Ajansı
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Beşiktaş-Bursaspor maçı canlı izle bedava lig tv izle -15 Ocak 2012

Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında Beşiktaş sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. 15 Ocak Pazar günü Fi Yapı İnönü Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19. 00’da başlayacak. Karşılaşma LİG TV’den canlı yayınlanacak



BEŞİKTAŞ-BURSASPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BEŞİKTAŞ-BURSASPOR CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARINA TEŞEKKÜR
Beşiktaş Kulübü, olumsuz hava şartlarına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta takımı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür etti.
eşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan teşekkür mesajında, kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür edilirken, bundan sonraki maçlarda ceza alınmaması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 2-1 kazanarak tur atladıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde, İstanbul'un en soğuk günlerinden birini yaşadığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
"Yağmurun ve rüzgarın da yer yer kendisini gösterdiği bu olumsuz hava şartlarına rağmen, kadın ve çocuk taraftarlarımız tribünlerdeki yerini alarak siyah-beyazlılarımızı hiç susmamacasına karşılaşma boyunca destekledi. Olumsuz hava şartlarına rağmen karşılaşmayı izlemeye gelen, büyük bir özveri ile takımımızı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımızla gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz. Bununla beraber bu durumun tekrarlanmasına gerek kalmayacak şekilde, taraftarlarımızın sağduyulu ve kötü tezahürat konusunda daha duyarlı davranmalarını ve daha çok hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz."


HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..
Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.. İşte tüm maçlar ve haftanın en çok konuşulacak mücadelesi olan Beşiktaş-Bursaspor maçının hakemi..
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

14 Ocak Cumartesi:
16.00 Gençlerbirliği-Eskişehirspor: Hüseyin Göçek
19.00 Galatasaray-Kardemir Karabükspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

15 Ocak Pazar:
13.00 Orduspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Barış Şimşek
13.00 Sivasspor-Ankaragücü: İlker Meral
16.00 Trabzonspor-Samsunspor: Yunus Yıldırım
16.00 Mersin İdmanyurdu-Medical Park Antalyaspor: Bülent Yıldırım
19.00 Beşiktaş-Bursaspor: Özgür Yankaya

16 Ocak Pazartesi:
20.00 Manisaspor-Fenerbahçe: Kuddusi Müftüoğlu
20.00 Kayserispor-Gaziantepspor: Halis Özkahya


TİMSAH'IN BEŞİKTAŞ MESAİSİ SÜRÜYOR..
Bursaspor, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Beşiktaş'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
eknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Basser ve Tagoe katılmadı. 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor'a transferi gündemde olan Ramazan Sal da sahaya çıktı, ancak bir süre sonra soyunma odasına döndü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, saha ortasında yapılan kültür fizik çalışması, 5'e 2 çalışmayla devam etti. Basına 30 dakikası açık olan çalışmanın son bölümünde ise Beşiktaş maçına yönelik teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlılar, yarınki çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

"BEŞİKTAŞ'IN YERİ ÇOK FARKLI!"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı hakkında konuştu ve transfer için yorumlar yaparak Turgut Doğan Şahin ile Pinto'nun durumuna değindi..
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, ''Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor'' dedi.
Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan çalışma öncesi saha kenarında düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş maçının ''duyguların karıştığı bir karşılaşma'' olacağını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:
''Futbolculuk dönemimde Beşiktaş'ta 6 sene görev yaptım. Beşiktaş takımının yeri çok farklı. Duyguların karıştığı bir karşılaşma olacak. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bir camiaya karşı mücadele vereceğiz. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcı devam ettirme açısından bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu sürdürebilmemiz için önemli bir karşılaşma. Kendimize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Zirve yarışına katkı sağlayacağına inandığımız puanları almaya çalışacağız.''

Basser ve Tageo'nun milli takım kamplarında olduğunu belirten Sağlam, şöyle devam etti:
''Musa'nın cezası sona erdi. Genç Okan'ın sakatlığı var. Onların dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde de maça hazırlandığımızı düşünüyoruz. Hafta sonundaki lig maçı ve kupa maçında aldığımız galibiyetlerin moraliyle bu olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bangura'nın performansını, biz de kendisi de beğenmedi. Olumluya çevirmesi adına kendisi de istekli. Motivasyon bozukluğu görsek ciddi anlamda kendisini uyarırız. İstekli ve arzulu. O da bir şeyler yapmak istiyor. Futbolculuk kalitesinden ve yeteneklerinden şüphemiz yok. Bizim takım nasıl dip yaptı, sonra yeniden ayağa kalktı, takımdaki performansı düşük oyuncularımız da yeniden yükselişe geçecektir.''

-Şilili oyuncu Pinto akşam saatlerinde Bursa'da-
Sağlam, Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin ile ilgili soruya ise Sağlam, ''Bu oyuncu gündemimizde vardı. Fakat farklı olaylar gelişti, transferi için durduk. Şimdi yeniden gündeme geldi, bekliyoruz. Somut bir gelişme yok. Şilili oyuncu Pinto'nun akşam saatlerinde Bursa'da olmasını bekliyoruz'' dedi.

Ramazan Sal'ın Şanlıurfaspor'a transferiyle ilgili soru üzerine Sağlam şunları kaydetti:
''Ramazan olayında da sıkıntılar var. Bu tür transferler kolay olmuyor. Kulübü hallediyorsunuz oyuncu istemiyor. Oyuncuyu hallediyorsunuz menajer çıkıyor. Hayırlısı olsun. Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez. Gönül rızasıyla olması en doğrusu. Kendisiyle görüştük 'istiyorum' dedi, ama bazı sıkıntılar var.''
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Bedava Lig Tv izle Beşiktaş Bursaspor maçı canlı izle 15 Ocak

Beşiktaş - Bursaspor maçı canlı izle, Beşiktaş - Bursaspor canlı dinle, Beşiktaş - Bursaspor maçı hangi radyoda, Beşiktaş - Bursaspor canlı anlatım, Beşiktaş - Bursaspor radyo dinle, Beşiktaş - Bursaspor dinle, Beşiktaş - Bursaspor maçı radyo yayını, Beşiktaş - Bursaspor maçı radyo dinle, Beşiktaş - Bursaspor hangi radyo, Beşiktaş - Bursaspor ntvspor radyo dinle, Beşiktaş - Bursaspor canlı dinle, Beşiktaş - Bursaspor bedava lig tv izle, Ntv radyo dinle
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Real Mallorca Real Madrid maçını canlı izle 14 Ocak

Mallorca - Real Madrid,Mallorca - Real Madrid ntvspor izle, Mallorca - Real Madrid hahasport izle, 14 ocak Mallorca - Real Madrid izle, Mallorca - Real Madrid iddaa, Mallorca - Real Madrid iddaa tahmini, Mallorca - Real Madrid golleri, Mallorca - Real Madrid video özeti, Mallorca - Real Madrid nasıl izlerim, Mallorca - Real Madrid live, Mallorca - Real Madrid live match, 14 ocakMallorca - Real Madrid, Mallorca - Real Madrid ntvspor
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Galatasaray 5-1 Kardemir Karabükspor Maçı Özeti ve Golleri izle 14 Ocak 2012

14.01.2012 Cumartesi Galatasaray 5-1 KDÇ Karabükspor maç özetini canlı izle, Bedava HD Ligtv izle şifresiz GS 5-1 Karabükspor maçını lig tv izle. Galatasaray:5 Karabükspor:1 maç özetini izle maçın gollerini izle, G.saray trt spor spor toto süper lig 20. hafta maç özetlerini izle. 14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 19:00 Lider Galatasaray Seyircisi önünde Karabükspor ile karşı karşıya gelecek, bu önemli karşılaşmayı digitürk webtv ligtv kanalı canlı yayınlayacak. Sitemizden Galatasaray KDÇ Karabükspor maçını canlı Ligtv radyo 1 ve ntv spor radyo online dinleyebilirsiniz.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Galatasaray – Kardemir DÇ Karabükspor maçını canlı izle LİG TV 14 Ocak

Galatasaray – Kardemir DÇ Karabükspor Maçını Canlı İzle, Geniş Özeti Video 14 Ocak 2012
galatasaray karabük maçı, galatasaray kardemir karabükspor karşılaşması, spor toto süper lig 20. hafta,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri izle,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı blogdan izle,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri indir,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri youtube izle,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı özeti youtube izle,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı tekrarı izle,Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı online özeti izle
CANLI YAYIN 


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sabah yapılan antrenman, pas çalışmasıyla başladıktan sonra ısınma ve açma-germe hareketleriyle sürdü. Ana bölümde ise oyuncular taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Antrenmana Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında yer alan Emmanuel Eboue, katılamadı. Galatasaray, KDÇ Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın saat 18.00′de yapacağı antrenmanla tamamlayarak Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.


Galatasaray – Kardemir DÇ Karabükspor Maçını Canlı İzle, Geniş Özeti Video 14 Ocak 2012 yazısına ait etiketler : galatasaray karabük maçı, galatasaray kardemir karabükspor karşılaşması, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı blogdan izle, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri indir, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri izle, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı golleri youtube izle, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı online özeti izle, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı özeti youtube izle, Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçı tekrarı izle, spor toto süper lig 20. hafta
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Antalya Bş.Bld Beşiktaş Milangaz basket maçını canlı izle lig tv 3 izle

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin ilk yarı son maçında 14 Ocak Cumartesi günü saat 15.00'de Antalya Atatürk Spor Salonu'nda, Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Giresunspor Sakaryaspor maçı canlı izle hangi kanalda TRT3 SPOR

Bank Asya 1.lig Giresunspor-Sakaryaspor maçı hangi kanalda, 14.01.2012 Giresunspor-Sakaryaspor maçını canlı veren kanal hangisi, Giresunspor-Sakaryaspor Bank Asya 1.lig maçı hangi kanalda saat kaçda, 14.01.2012.. Giresunspor-Sakaryaspor maçını canlı veren kanallar video izle seyret

Bank Asya 1.lig 17.hafta açılış maçında Giresunspor sahasında Sakaryaspor ile karşılaşıyor..

Lige verilen 1 ayın ardından Bank Asya heyecanı kaldığı yerden devam ediyor..

Ligde son sıralarda bulunan iki takımın karşılaşacağı mücadelede Giresunspor ve Sakaryaspor altın değerinde 3 puan’ın mücadelesini verecek..

Giresunspor – Sakaryaspor

Tarih: 14.01.2012

Saat: 13:30

Yayın : Trtspor

CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Lig tv3 Anadolu Efes Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Maçı canlı izle

Beko Basketbol Ligi‘nde 15. hafta Cumartesi günü oynanacak basketbol maçında lider Anadolu Efes, 13. sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek, karşılaşma 14 Ocak Cumartesi günü saat 13:00′da başlayacak ve Lig TV3’ten canlı olarak yayınlanacak.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı canlı bedava lig tv izle 14 Ocak

Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı önemli bilgileri

Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı stat: Türk Telekom Arena
Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı saat: 19:00
Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı hakem: Kamil Abitoğlu
Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı yayın: Lig Tv
CANLI YAYIN
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı izle atv izle 12 Ocak

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı CANLI tıkla izle
Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı bu akşam oynanacak.Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı Atv'de canlı izlenecek.Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçını bedavaligtvizle.blogspot.com farkıyla takip edebilirsiniz...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe evinde Konya Torku Şekerspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı saat 20:30'da canlı olarak Atv'de izlenecek. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak aktif linkten takip edebilirsiniz...

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIZ

ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor önünde tur vizesi arayacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe sahasında Konya Torku Şekerspor'u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Erde Gökalp yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Hüseyin Sabancı.

ATV'den naklen yayınlanacak Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak gazete5.com adresinden takip edebilirsiniz. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı muhtemel 11'leri, Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak an ve an aktif linkten takip edebilirsiniz...

AYKUT KOCAMAN CEZALI

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor'la kendi taraftarı önünde karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, elde edeceği bir galibiyetle, en son 29 yıl önce kazanılan Türkiye Kupası'na başarılı bir start vermenin hesaplarını yapıyor.

Aykut Kocaman'ın bu maçta, Alex, Ziegler, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Semih ve Yobo gibi as isimleri dinlendirmesi ve yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldığı 1 maçlık ceza nedeniyle takımının başında sahada görev yapamayacak. Karşılaşmada Fenerbahçe'yi, yardımcı antrenör İsmail Kartal yönetecek.

KONYA TORKU, KONYASPOR'U ELEDİ

Konya Torku Şekerspor bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 12. sırada yer alıyor. Konya Torku Şekerspor bu sezon lig'de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi yaşadı.

Konya Torku Şekerspor 2011-12 sezonunda Ziraat Türkiye kupasında 1.turda İskenderun Demir Çelik karşısında 1-0, 2. turda Konyaspor karşısında 5-1 kazanarak 3. turda Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE
Serkan
Orhan Şam
Bekir
Serdar
Caner
Özer
Özgür Çek
Emre
Gökay
Stoch
Bienvenu

KONYA TORKU ŞEKERSPOR
Sabri
Ertan
Yusuf
Murat
Özgür
Ümit
Özhan
Seçkin
Ahmet
Rıdvan
İshak
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı bilgileri

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı stat: Şükrü Saracoğlu
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı saat: 20:30
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı hakem: Koray Gençerler
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı yayın: ATV ve Canlı Anlatım Servisi

KANARYA KÜÇÜKLERE ELENMİYOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye kupasında en son 2002-2003 sezonunda 2. kademe maçında o dönem Bank Asya 1. Lig'de yer alan Konyaspor'a 1-0 yenilerek elenmişti. Kanarya, 2002-2003 sezonunda sonra kupada grup maçlarında veya çeyrek final turlarında veda etti.

Fenerbahçe ayrıca 1999-2000 sezonunda alt lig takımlarından Pendikspor'a 3.turda 2-1 yenilerek elenmiş, geçen sezonda Ziraat Türkiye Kupası C grubunda deplasmanda alt lig takımlarından Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybetmiş ve gruptan çıkma şansını yitirmişti.

KONYA TORKU'NUN BÜYÜKLERE ŞANSI TUTMUYOR

Konya Torku Şekerspor 2009-2010 sezonunda Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş'ın yer aldığı grupta mücadele etmiş ve Beşiktaş ile oynadığı maçı deplasmanda 4-2 kaybetmişti.

Konya Torku Şekerspor geçen sezonda Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un yer aldığı grupta yer almıştı. Trabzonspor'a sahasında 3-1 yenilen Konya Torku Şekerspor deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 kaybetmişti. Oynanan 3 maçta toplamda 15 gol atıldı.
Fenerbahçe "Kupa"ya İyi Başlamak İstiyor
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın Konya Torku Şekerspor'u konuk edecek Fenerbahçe, en son 29 yıl önce kazanılan bu kupaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor'la kendi taraftarı önünde karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, elde edeceği bir galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası'na başarılı bir start vermenin hesaplarını yapıyor.
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldığı 1 maçlık ceza nedeniyle yarın takımının başında sahada görev yapamayacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi, hakem Koray Gençerler yönetecek
.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ